Lof voor Izquierdo: “Joske is het niveau van de Belgische competitie ontgroeid”

José Izquierdo scoort (Club Brugge - KV Mechelen)

06 mei 2017 10:00 - Club Brugge won vrijdagavond zijn eerste match op bezoek bij een ploeg uit Play-Off 1. Daarvoor mocht het José Izquierdo bedanken. Met de eerste hattrick uit zijn carrière zorgde de pijlsnelle Colombiaan immers haast in zijn eentje voor een 1-3 zege.

“Izquierdo was uiteraard dé absolute uitblinker”, opent Michel Preud’homme op de officiële site. “Binnen het collectief is hij degene die het verschil kan maken. Hij is de exponent van ons spel, maar is intussen het niveau van de Belgische competitie ontgroeid.”

Joske zelf kon zijn geluk niet op na zijn drie doelpunten. “Ik ben vooral trots en blij met dit resultaat en onze prestatie. Uit deze fases leer je zeer veel, want in het begin van de Play-Offs zouden we deze wedstrijd zeker verloren hebben. Onze ploeg heeft genoeg kwaliteit om op te staan na een opdoffer. Dit is een avond om nooit meer te vergeten. We staan misschien op één punt van Anderlecht, maar daar kijken we niet naar. Enkel naar onszelf. We moeten er gewoon hard voor blijven vechten en iedere wedstrijd die nu nog komt, is een finale.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.