Mag Club nog hopen op Onyekuru? De aanvaller vertelt het zelf

Brugse spionkop (Club Brugge - Anderlecht)

24 mei 2017 09:21 - Club Brugge heeft al drie zomertransfers afgerond, maar er liggen nog enkele dossiers op tafel. Dat van Henry Onyekuru bijvoorbeeld. De flankaanvaller van AS Eupen scoorde dit seizoen 22 keer in de competitie en is gegeerd door heel wat clubs. Hij zou twijfelen tussen vier opties.

Behalve Club zouden dat Anderlecht en twee Engelse clubs, waaronder Arsenal, zijn. In Het Nieuwsblad legt hij zelf uit hoe hij de situatie ziet. “Ik blijf hetzelfde herhalen als de afgelopen maanden: alles is mogelijk. Anderlecht, Club Brugge, Engeland. Ik heb nog niets beslist”, aldus de Nigeriaan.

Al geeft hij ook toe dat omwille van de rechtstreekse kwalificatie voor de Champions League Anderlecht al zeker een streepje voor heeft. “Dat is de voorsprong die Anderlecht heeft op Club Brugge. Verder kan ik alleen maar zeggen dat het twee grote clubs zijn met elk hun eigen speelstijl.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.