Met deze mooie woorden bedankt Mannaert afscheidnemende Clement

Vormer - Clement

22 mei 2017 18:57 - De kogel is door de kerk: zoals algemeen verwacht werd, zal Philippe Clement Club Brugge verlaten en wordt hij wellicht eerstdaags voorgesteld als hoofdcoach van Waasland-Beveren. Algemeen manager Vincent Mannaert kan het belang van onze assistent-coach niet genoeg benadrukken.

“Philippe Clement is een echt Clubicoon. Hij was 10 jaar speler van Club Brugge, kapitein, beloftentrainer en assistent-coach. Naar het beeld van deze Club gaf Philippe altijd het maximum en boekte hij resultaten. Zijn aandeel in de sportieve vooruitgang van de Club moet benadrukt worden.”

Clement is echter ambitieus en is klaar voor de volgende stap in zijn trainerscarrière. “Philippe sprak al enige tijd de ambitie uit om hoofdtrainer te worden en staat dicht bij Waasland-Beveren. Philippe staat aan het begin van een mooie carrière als T1 en iedereen bij Club zal voor hem duimen. Phil zal altijd verbonden blijven aan Club en voor hem zal de deur altijd open staan.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.