Michel Verschueren gaat de mist in bij Gunther D van Studio Brussel

Michel Verschueren gaat de mist in bij Gunther D van Studio Brussel

20 mei 2017 09:59 - Anderlecht kroonde zich afgelopen donderdag voor de 34ste keer tot kampioen van België. Voor Gunther Desamblanx een ideaal moment om Michel Verschueren even op te bellen. Maar de kennis van de Paars-Witte liederen moet duidelijk nog wat bijgeschaafd worden bij Mister Michel.

Tijdens Studio Brussel-programma Gunther D besloot de bekende radiopresentator om Verschueren te laten meezingen met “Lange Jojo – Anderlecht Champion”, één van de clubliederen van onze aartsrivaal.

“Of ik dat ken? Tuurlijk, haha”, pareerde het club-icoon van de Brusselaars. Om vervolgens verkeerdelijk uit te pakken met “Allez les mauves et blancs”. Gunther D onderbrak hem dan maar: “Uhm, ’t is wel een ander nummer denk ik.” Onderstaand kan je het grappige fragment herbeluisteren.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.