Michel Verschueren mengt zich in titelstrijd en richt zich tot Mannaert: “Laat uw Club maar ommekeren”

Simons - Bruzzese - Mannaert - Preud'homme

14 mei 2017 08:57 - Michel Verschueren zal voor de eerste keer in zijn loopbaan niet aanwezig zijn op Jan Breydel voor de match tussen Club Brugge en Anderlecht. En daar heeft Mister Michel naar eigen zeggen een goeie reden voor.

“Ik heb met de mensen van Club Brugge altijd een zeer goed contact gehad”, vertelt Verschueren aan Sporza. “Maar de Club-supporters, dat is iets anders. Als zij mijn hoofd zien, beginnen ze te brullen als leeuwen. Feitelijk zouden ze mij nog drie kostuums moeten betalen, want ze hebben me drie keer van kop tot teen overgoten met bier.”

“Daarom heb ik eens goed nagedacht en toen ik hoorde dat er in ons stadion een groot scherm zou komen, heb ik besloten tussen het volk te blijven”, doet Verschueren zijn verhaal. “Er zijn maar 700 plaatsen voor de Anderlecht-fans voorzien in Brugge en hier kunnen we met meer dan 20.000 fans de match volgen. Ik ga niets speciaals doen. Gewoon mijn plaats op de eretribune opzoeken en dan zien we wel.” Ook op Twitter mengt Verschueren zich duchtig in aanloop naar de topper van zondag.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een Γ©chte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiΓ«le Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.