MPH weet waar Club Brugge tweede opeenvolgende titel heeft laten liggen

Michel Preud'homme (Club Brugge - Charleroi)

15 mei 2017 10:26 - Michel Preud’homme en bij uitbreiding heel Club Brugge hadden het graag zien gebeuren, maar na het 1-1 gelijkspel tegen Anderlecht is de kans wel erg klein geworden dat Blauw-Zwart alsnog aan de haal gaat met een tweede opeenvolgende titel. De Brugse coach analyseert.

“Sinds de nederlaag op Anderlecht heb ik nooit meer over de titel gesproken, dus nu ga ik er ook niet meer over beginnen. Vier wedstrijden geleden heb ik gezegd dat we gaan proberen om ons Europees te kwalificeren. Na het resultaat van Gent (1-1 tegen Charleroi, nvdr) hebben we vier punten voorsprong op de derde en dus proberen we nu die tweede plaats te pakken”, klinkt het op de officiële website.

Preud’homme weet ook waar Club de titel is misgelopen. “Voor de match had ik al gezegd dat er enkele kleine details zijn die dit seizoen niet in ons voordeel zijn uitgedraaid. De penalty thuis tegen Charleroi bijvoorbeeld (handspel Van Rhijn na duw van Tainmont, nvdr) en ook tegen Zulte Waregem was er een discutabele fase in ons nadeel (penalty gefloten na buitenspel van Coopman, nvdr). Dat zijn in totaal vier punten verschil. Maar dat is voorbij, dus je moet het accepteren.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.