‘Na Kortrijk wil ook deze eersteklasser Clement bij Club Brugge wegplukken’

Philippe Clement op persconferentie

17 mei 2017 05:00 - Philippe Clement heeft nooit onder stoelen of banken gestoken dat hij graag eerste trainer bij Club Brugge zou worden. Het is echter nog maar de vraag of het Brugse bestuur hem de kans geeft om die functie uit te oefenen bij Blauw-Zwart.

Op Jan Breydel passeerden de voorbije weken heel wat trainersnamen de revue als opvolger van MPH en dat opent perspectieven voor andere eersteklassers in België. Zo heeft Waasland-Beveren interesse in de diensten van Clement. Volgens Het Nieuwsblad is onze assistent-coach zelfs dé topkandidaat op de Freethiel.

De Beverse club is op zoek naar een opvolger voor Cedomir Janevski en ziet in Clement de ideale opvolger. De Fille beschikt over het juiste trainersprofiel (jong, Belgisch en iemand die met de jeugd wil werken) en is een kind van de streek als inwoner van Waasmunster. Andere namen die genoemd worden bij Waasland-Beveren zijn Karel Fraeye, Eric Van Meir en Wim De De Decker. Eerder stond Clement ook al in de belangstelling van KV Kortrijk.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.

, , ,

Comments are closed.