Niet alleen op Jan Breydel won Club Brugge van Gent

Club-spelers vieren (Club Brugge - Gent)

24 mei 2017 15:36 - Club Brugge sloot vorig weekend het seizoen in stijl af door AA Gent met 2-1 te kloppen en zich zo te verzekeren van de tweede plaats. Maar het was niet alleen in Jan Breydel dat Club zegevierde tegen Gent.

Op dezelfde dag vond in Gent immers een stadsloop plaats en ook daar zegevierde Club een beetje. Op de lange afstand van 9,6 km toonde Bruggeling Alexander Diaz Rodriguez zich immers de snelste. De beste man vierde zijn overwinning in stijl door het podium op te komen in een shirtje van zijn favoriete Club.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.