Nieuwe zorgen voor MPH: sterkhouder kan dit seizoen niet meer in actie komen

Michel Preud'homme zorgen

12 mei 2017 03:00 - In volle voorbereiding op de match tegen Anderlecht heeft Club Brugge slecht nieuws gekregen uit de ziekenboeg. Zo is de kans erg klein dat Benoît Poulain dit seizoen nog in actie komt.

Poulain had zich ten koste van Engels in de ploeg geknokt dankzij enkele goeie prestaties, maar viel in de opwarming tegen Sporting Charleroi uit. Hij had toen vooral last van de heup, maar dat kwaaltje zou zo goed als van de baan zijn. De Fransman heeft wél nog altijd last van zijn kuit, hetgeen hem wellicht tot het einde van het seizoen aan de kant houdt.

Club probeert Poulain nog klaar te stomen voor de laatste match van het seizoen tegen AA Gent (21/05), maar tegelijkertijd wordt er getwijfeld of het wel de moeite is om zo’n risico te nemen voor één match. Dat meldt Het Laatste Nieuws. Hoogstwaarschijnlijk vormen Bjorn Engels en Stefano Denswil tegen Anderlecht, KV Oostende en AA Gent het centrale duo. Naast Poulain zijn er ook over Izquierdo lichte twijfels.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.