OFFICIEEL: Club Brugge legt centrale verdediger vast

OFFICIEEL Club Brugge legt centrale verdediger vast

19 mei 2017 13:30 - Het is Club Brugge menens om te blijven investeren in zijn jeugdwerking. Zo ziet de Club Brugge Academy opnieuw een talent beloond worden met een profcontract. 

In navolging van onder meer Rik De Kuyffer, Gabriel Lemoine, Nick Shinton en Noah Fadiga heeft ook Anton Tanghe een eerste officiële overeenkomst getekend voor de volgende seizoenen bij Club Brugge. De 18-jarige centrale verdediger – die ook als defensieve middenvelder uit de voeten kan – maakte afgelopen seizoen de overstap van de U19 naar de beloften.

Onder meer tijdens de UEFA Youth League en op de Viareggio Cup liet het veelbelovende talent zien wat hij in zijn mars heeft. Tanghe is een écht jeugdproduct, aangezien hij al 9 jaar de Blauw-Zwarte kleuren verdedigt. Hij maakt ook deel uit van de nationale ploeg U18. Wij wensen je alvast alle succes toe, Anton!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.