OFFICIEEL: Club Brugge legt toptalent vast

17 mei 2017 23:29 - Club Brugge zette de voorbije jaren steeds meer in op de eigen jeugdwerking en dat werpt stilaan zijn vruchten af. In navolging van jonkies Rik De Kuyffer en Gabriel Lemoine, zet nu ook toptalent Noah Fadiga zijn krabbel onder een eerste profcontract.

Noah Fadiga, de zoon van gewezen Club-speler Khalilou, staat te boek als een groot talent. De 17-jarige aanvaller komt uit voor de U19 van Blauw-Zwart en liet eerder dit seizoen op de Viareggio Cup al zien wat hij in zijn mars heeft.

De jonge spits zet zijn handtekening onder een overeenkomst voor de komende drie seizoenen. “Dit is nog maar het begin. Een kleine stap. Bedankt aan iedereen die in mij gelooft”, aldus Noah Fadiga.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.