OFFICIEEL: Club Brugge licht optie in contract van jonge flankaanvaller

Club-fans met groot Club-truitje in Jan Breydelstadion

03 mei 2017 18:34 - Club Brugge bevindt zich momenteel in volle Play-Off strijd, maar achter de schermen maakt het Brugse bestuur volop werk van de ploeg voor volgend seizoen. Zo werden German Mera (Deportivo Cali), Elton Acolatse (Westerlo) en Erhan Masovic (FK Cukaricki) officieel vastgelegd. Daarnaast moet er een beslissing genomen worden over heel wat huurlingen die terugkeren naar Jan Breydel.

Dylan Seys is een Blauw-Zwart jeugdproduct dat de voorbije jaren ervaring mocht opdoen bij het Israëlische Hapoel Akko en het Nederlandse FC Twente. De Brugse huurling speelde zich langzaam maar zeker in de kijker in De Grolsch Veste en werd in eerste instantie beloond met invalbeurten bij de eerste ploeg. Door zijn goeie prestaties mocht hij vervolgens geregeld in de basis starten. De Tukkers hadden de mogelijkheid om Seys definitief over te nemen, maar gingen in onderling overleg met de speler niet op dat aanbod in.

Seys zou normaal gesproken komende zomer einde contract zijn, maar Club heeft de optie om te verlengen tot 2018 gelicht. Dat vernam BlauwZwartFans uit betrouwbare bron. Desondanks is de kans reëel dat de vleugelspits straks opnieuw andere oorden opzoekt. Er zou immers interesse vanuit binnen- en buitenland zijn.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.