OFFICIEEL: Dury wordt geen trainer van Club Brugge

Francky Dury (Zulte Waregem)

24 mei 2017 06:50 - Sinds maandag is Club Brugge officieel op zoek naar een nieuwe trainer, want dan viel eindelijk de aankondiging dat Michel Preud’homme afscheid neemt van het Jan Breydelstadion. De komende weken zullen zich ongetwijfeld heel wat kandidaten melden, maar met Francky Dury haakt er nu ook eentje af.

Het Laatste Nieuws weet dat Club de voorbije dagen contact opnam met het bestuur van Zulte Waregem met de vraag of het vrijblijvend eens mocht praten met Dury, maar kreeg nul op het rekest. “Wie er nog aan twijfelt: Francky Dury zal ook in het seizoen 17-18 voor de dugout in het Regenboogstadion staan”, laat Essevee nu ook weten op zijn website.

“Dat veel clubs in binnen- en buitenland maar graag met een vakman als Francky Dury willen samenwerken, mag niks verbazen.┬áMaar laat het duidelijk zijn: Essevee is een project op lange termijn.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een ├ęchte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het offici├źle Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.