OFFICIEEL: Touba wordt beloond voor zijn goeie prestaties

Ahmed Touba (Club Brugge - Anderlecht)

23 mei 2017 13:30 - De spelers van Club Brugge genieten momenteel van een deugddoende vakantie, terwijl Vincent Mannaert werk maakt van de ploeg van de toekomst. Zo verbindt Ahmed Touba – ondanks buitenlandse interesse – zijn lot langer aan Blauw-Zwart.

Touba is één van de ontdekkingen van de voorbije Play-Offs. De 19-jarige linksachter van Algerijnse afkomst verzamelde 285 speelminuten in de laatste vijf wedstrijden en liet daarin zien wat hij in zijn mars heeft.

Daarvoor wordt hij nu beloond met een contractverlenging tot 2021. “Uiteraard ben ik zeer tevreden”, vertelt het jonge talent op de officiële site. “Het is een beloning voor mijn harde werk en een teken van vertrouwen vanuit de Club. Voor volgend seizoen ga ik er alles aan doen om me te tonen aan de coach en mijn kansen te grijpen.” Touba verzamelde ook al 5 selecties voor de Belgische nationale ploeg U19 onder trainer Gert Verheyen.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.