Officiële Twitter-account AA Gent deelt een stevige sneer uit aan Club Brugge

Officiële Twitter-account AA Gent deelt een stevige sneer uit aan Club Brugge

21 mei 2017 17:30 - Club Brugge heeft zondagnamiddag zijn tweede plaats en het bijhorende Champions League ticket niet meer uit handen gegeven. AA Gent probeerde wel, maar Wesley en Vanaken zorgden uiteindelijk voor een verdiende 2-1 zege voor de thuisploeg. Saief scoorde de aansluitingstreffer voor de bezoekers. De Buffalo’s moeten zich tevreden stellen met de Europa League-voorrondes.

Na afloop van de Slag om Vlaanderen wilde AA Gent graag het laatste woord hebben. Zo pakte het officiële Twitter-kanaal van de Buffalo’s uit met een opvallende tweet. Het gaf Club een felicitatie, maar kon het daarbij niet laten om nog even een steek uit te delen aan de vice-kampioen.

“Proficiat met de overwinning en de tweede plaats Club Brugge. En volgend seizoen iets meer succes gewenst in de Champions League”, klinkt de verwijzing naar de 0 op 18 op het kampioenenbal van eerder dit seizoen. Even later zorgde Hein Vanhaezebrouck op de persconferentie voor een gelijkaardige sneer.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.