Onenigheid over Coopman: “Best nog jaartje Zulte” vs “Club moet hem absoluut terughalen”

Coopman - Vormer (Club Brugge - Zulte Waregem)

08 mei 2017 07:30 - Onder de vleugels van Francky Dury ontbolstert Sander Coopman langzaam maar zeker bij Zulte Waregem. Afgelopen zondag speelde de 22-jarige middenvelder een goeie partij op bezoek bij Anderlecht, maar voorkwam het doelhout zijn gelijkmaker. 

Marc Degryse ziet wel wat in Coopman. “Qua voetbal en qua slimheid, is hij best wel verfrissend. Maar hij moet nog iets meer killer-instinct hebben. Als hij zo progressie blijft maken, dan moet hij de stap naar Club Brugge kunnen zetten. Al moet hij wel nog meer doelpunten maken”, klinkt het bij PlaySports.

Eddy Snelders vindt dat de Brugse huurling nog moet bevestigen in het Regenboogstadion. “Hij moet eerst een jaar constant presteren. Dus best nog een jaartje titularis zijn bij Zulte Waregem, belangrijk zijn en wat doelpunten maken. En wie weet zijn er dan nog meer progressiemogelijkheden.”

Aad de Mos is een andere mening toegedaan. “Coopman was echt héél goed op Anderlecht. Club moet hem absoluut terughalen. Daar zit veel potentie in. Hij heeft goeie voetjes en kan een interessant alternatief zijn voor als Vanaken weer eens niet draait”, oordeelt de Nederlandse analist in HLN.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.