Onhaalbaar? Zo reageerde Frank de Boer op interesse van Club Brugge

Frank de Boer (trainer)

22 mei 2017 06:50 - De zoektocht naar een opvolger voor Michel Preud’homme kan nu écht beginnen. Niet alleen Francky Dury staat hoog op het verlanglijstje van Club Brugge, ook de Nederlander Frank de Boer staat met stip genoteerd. Blauw-Zwart beseft dat het binnenhalen van De Boer een heuse stunt zou zijn, maar er is een waterkansje.

Frank de Boer begon zijn trainerscarrière als assistent-bondscoach bij het Nederlandse elftal en bezorgde vervolgens Ajax vier opeenvolgende titels. Het leverde hem zowaar een job bij Inter Milaan op, waar hij enkele maanden geleden de laan werd uitgestuurd. Onze noorderbuur heeft met andere woorden een naam als een klok in het internationale voetbal en lijkt op papier dan ook onhaalbaar.

Desondanks acht HLN Club niet helemaal kansloos. “Omdat Club ambitieus is, het een Nederlander betreft, hij momenteel zonder ploeg zit en je maar nooit weet, waagde Blauw-Zwart een poging. De Boer zou naar verluidt niet afwijzend hebben gereageerd op de interesse, maar de beslissing voor zich hebben uitgeschoven. Hij zal alle aanbiedingen bekijken en pas in juni een beslissing nemen. Dat op zich is al een succesje voor Club, dat wellicht niet te veel moet hopen”, klinkt het in de krant.

Net omdat ze op Jan Breydel beseffen dat hun slaagkansen miniem zijn, worden er meerdere pistes bewandeld. In de eigen Jupiler Pro League heeft Francky Dury (Zulte Waregem) een serieuze streep voor op Felice Mazzu (Sporting Charleroi).

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.