Ook mevrouw Poulain bewijst dat ze een echt competitiebeest is

Benoît Poulain (Club Brugge - Genk)

03 mei 2017 18:17 - Afgelopen maandag, op de Dag van de Arbeid, was er van rusten geen sprake ten huize Poulain. Onze centrale verdediger moest immers aan de bak tegen Zulte Waregem, terwijl zijn vrouw voor het eerst in de boksring stond. 

Benoît Poulain speelde tegen Essevee een puike partij. Hij was op geen foutje te betrappen en ving tijdens een cruciale fase een steekje van Dion Cools op met een uitstekende tackle.

Dorothée Poulain wilde niet voor manlief onderdoen en kampte tijdens het Brugse boksgala haar eerste wedstrijd. Dorothée won de drie ronden tegen Stephanie Destryker op punten.

“Twee weken geleden haakte mijn eerste tegenstandster af, waardoor ik plots 2 kilogram moest verliezen om gelijk te staan met de nieuwe bokster. Mijn avond kan niet meer stuk. Benoît raakte er op tijd, ik won en hij won”, vertelt Dorothée aan HLN.

👊🏻Fight day 👊🏻#20h30#boksgala #tempelhof #boxe #boxeuse #femaleboxer #everlast

Een bericht gedeeld door Dorothee Poulain (@dorothee_poulain) op

Red corner 🔴🔴🔴🔴🔴 #boksgala #boxe #boxing #femaleboxer

Een bericht gedeeld door Dorothee Poulain (@dorothee_poulain) op

👊🏻👊🏻👊🏻

Een bericht gedeeld door Dorothee Poulain (@dorothee_poulain) op

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.