OPGELET! In tegenstelling tot wat sommige media beweren, zijn Club-fans niét welkom in het Astridpark

Constant Vanden Stockstadion (RSC Anderlecht)

10 mei 2017 10:00 - Zondagavond om 18 uur is Jan Breydel het decor voor een ongetwijfeld beladen duel tussen Club Brugge en Anderlecht. Blauw-Zwart moét de drie punten thuishouden om de titelstrijd nog spannend te maken, terwijl Paars-Wit mits een zege het kampioenschap in zijn voordeel kan beslechten. 

Anderlecht wil zijn fans bedanken voor hun steun dit seizoen en zal om die reden zowel Club Brugge – Anderlecht (14/05) als Charleroi – Anderlecht (18/05) op groot scherm uitzenden in het Constant Vanden Stockstadion.

“Alle fans kunnen beide events gratis bijwonen. Iedereen is welkom tot het stadion helemaal vol zit. Indien RSCA zondag of donderdag de titel verovert, zullen de spelers de aanwezige supporters groeten op het veld (podium en ereronde) na hun terugkeer uit Brugge of Charleroi. De trofee zal op het hoofdveld overhandigd worden door een vertegenwoordiger van de Pro League. RSCA vraagt alle fans om het veld niet te bestormen om de overhandiging mogelijk te maken en om alle supporters de gelegenheid te geven om de spelers en de staf te groeten”, klinkt het op de officiële website van onze aartsrivaal.

Groot misverstand bij diverse media

Eén zin in het communiqué zorgde echter voor verwarring. “Er wordt ook een vak open gehouden voor de “uit fans” die (vanuit Brugge/ Charleroi) de viering willen bijwonen in het Constant Vanden Stockstadion.” Bepaalde media interpreteerden die zin als: er is een uitvak voorbehouden voor Club- en Charleroi-fans, die dus ook welkom zouden zijn.

Niets is echter minder waar. Het gaat hier om de Anderlecht-supporters die bij de match in Brugge of Charleroi aanwezig zijn. Bij een eventueel titelfeest mogen zij achteraf gaan meevieren in het Astridpark. Gezien de onduidelijke berichtgeving hieromtrent elders op het web werd aan de redactie van BlauwZwartFans gevraagd om dit misverstand uit de wereld te helpen.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.