Opmerkelijk: Strandberg duikt op bij andere club

Carlos Strandberg

24 mei 2017 16:09 - Carlos Strandberg streek in januari samen met Ethan Horvath, Helibelton Palacios en Lex Immers neer bij Club Brugge, maar in tegenstelling tot die andere drie kreeg hij geen kans in de A-kern. Na de winterstage werd de 21-jarige Zweed verhuurd aan Westerlo.

Dat werd geen onverdeeld succes. Hij kwam er slechts twee keer aan de aftrap, viel nog zes keer in en scoorde één keer. Bovendien degradeerde Westerlo uit eerste klasse, waardoor het seizoen van Strandberg er al in maart opzat.

Nu is de spits verrassend op training opgedoken bij een andere ploeg. Hij trainde woensdag mee bij BK Häcken. Wellicht geen toeval, want dat is de club waar Strandberg in 2013 doorbrak en hij in twee seizoenen goed was voor 9 goals in 30 wedstrijden. Wellicht onderhoudt hij er zijn conditie met het oog op het EK U21. Daar verdedigt Zweden vanaf 16 juni zijn titel. In de eindfase van de kwalificaties was Strandberg een vaste waarde.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.