Opnieuw interesse voor Refaelov, die duidelijke beslissing omtrent toekomst neemt

Lior Refaelov (Club Brugge - Kortrijk)

18 mei 2017 09:08 - Het was niet bepaald het seizoen van Lior Refaelov. De Israëlische aanvallende middenvelder lag meer in de lappenmand dan hem lief was en kon Club Brugge dan ook maar bitter weinig bijbrengen.

Her en der werd al getwijfeld aan de toekomst van Refaelov, maar die zou ondanks alles toch gewoon bij Club Brugge blijven. Ook al heeft Maccabi Haifa nog maar eens geprobeerd om Rafa terug naar Israël te halen. Dat weet Het Laatste Nieuws.

Volgens de krant deed Maccabi Haifa Refaelov een verbeterd voorstel, maar Refaelov voelt (voorlopig) niets voor een terugkeer naar zijn oude club. De aanvallende middenvelder wil zich volgend seizoen herpakken en nog één keer écht vlammen in het shirt van Blauw-Zwart.

Refaelov wil in schoonheid afscheid kunnen nemen van het Brugse publiek. Kan hij volgend seizoen schitteren, dan is het niet uitgesloten dat hij over een jaar wél vertrekt bij Club.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.