Opstelling Club Brugge: mogen deze grinta-spelers opnieuw starten?

Dorin Rotariu (Club Brugge - Zulte Waregem)

01 mei 2017 11:30 - Door de puntendeling van zondagnamiddag in de Ghelamco Arena kan Club Brugge maandag een prima zaak doen. Daarvoor moet het wel voorbij Zulte Waregem zien te geraken. Afwachten of Michel Preud’homme zijn door elkaar geschudde elftal van tegen KV Oostende opnieuw vertrouwen geeft.

Preud’homme kan tegen Essevee geen beroep doen op Abdoulay Diaby (pubalgie), Lior Refaelov (adductoren), Laurens De Bock (hersenschudding) en Timmy Simons (geschorst).

De algemene verwachting is dat de Brugse coach De Bock vervangt door Dion Cools, die tegen KV Oostende goed inviel. De uit schorsing terugkerende Vormer zou dan weer de plaats van Simons innemen. Achterin krijgen Palacios en Poulain wellicht opnieuw de voorkeur op de in deze Play-Offs matig presterende Van Rhijn en Engels.

Vanaken vs Immers

Het is niet zeker of Hans Vanaken opnieuw van bij het begin mag opdraven, maar het feit dat Preud’homme na de match tevreden was over de 24-jarige Limburger spreekt in zijn voordeel. Lex Immers is het alternatief.

Aan het offensieve compartiment zal er normaal gesproken niet gesleuteld worden. Jelle Vossen, José Izquierdo en Dorin Rotariu lieten immers goeie dingen in combinatie met veel strijdlust zien. Volgens zowel Het Laatste Nieuws als Het Nieuwsblad zien we straks onderstaande opstelling.

Verwachte opstelling Club Brugge

Butelle, Palacios, Poulain, Denswil, Cools, Claudemir, Vormer, Vanaken, Rotariu, Vossen en Izquierdo

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.