Opstelling Club Brugge: wijzigt Preud’homme zijn basiself op 4 posities?

Michel Preud'homme (Club Brugge - Genk)

21 mei 2017 07:27 - Geen eindeseizoenswedstrijd voor Club Brugge, wel een absolute topmatch tegen AA Gent. De belangen zijn bovendien groot: de tweede plaats en het bijhorende Champions League ticket staan zondagnamiddag op het spel in Jan Breydel. 

Michel Preud’homme is sowieso genoodzaakt om zijn startelf van tegen KV Oostende op twee plaatsen te wijzigen. Terwijl Claudemir geschorst is, moet José Izquierdo afhaken met een verrekking. Timmy Simons en Anthony Limbombe lijken de logische vervangers.

Benoît Poulain keert terug uit blessure, maar Club is niet meteen geneigd om risico’s te nemen met de Fransman. Bjorn Engels is hersteld van zijn ziekte en verschijnt wellicht opnieuw aan de aftrap.

Vossen vs Wesley

Door de ongelukkige match van Dorin Rotariu in de Versluys Arena, zou Lior Refaelov – behoudens ongelukken – wel eens zijn kans kunnen krijgen tegen de Buffalo’s.

Voorin verwachten wij dat Wesley Moraes de voorkeur krijgt op Jelle Vossen. De bonkige Braziliaan scoorde de 1-1 tegen KV Oostende en behoorde met zijn balvastheid ook in de heenmatch tegen AA Gent tot het strijdplan van Michel Preud’homme.

Verwachte opstelling Club Brugge

Horvath, Palacios, Denswil, Engels, Touba, Simons, Vormer, Vanaken, Limbombe, Refaelov en Wesley

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.

, ,

Comments are closed.