Opvallend: Weiler stuurt zijn kat naar verplicht interview door actie van één Club-fan

René Weiler (Anderlecht)

14 mei 2017 20:02 - Club Brugge en Anderlecht hebben zondagavond de punten gedeeld in een beladen topper. Hanni en Vormer zorgden elk met een vrijschop voor de 1-1 eindstand. 

Na afloop van de klassieker een opvallende gebeurtenis. René Weiler wilde immers niet komen opdagen voor het verplicht interview meteen na de wedstrijd. Daarvoor had de Zwitserse voetbalcoach echter een duidelijke reden.

“Net na de match heeft Weiler een projectiel tegen zich gekregen. En dat was geen prop van de tifo, waarvan er heel veel gegooid zijn”, verklaart Bram Lambert voor de camera’s van PlaySports.

“Het was blijkbaar een batterij die in de technische zone lag. Een Club-supporter raapte die op en gooide het projectiel naar de heup van Weiler. De trainer van Anderlecht had daardoor geen zin meer om buiten te komen. Assistent David Sesa zal hem vervangen”, besluit Lambert. Naar verluidt moest de coach van RSCA zelfs verzorgd worden door zijn medische staf. “Maar ik leef nog hé”, lachte Weiler het incident weg op de persconferentie.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.