OVERZICHT: Club Brugge moet voorbij deze kleppers om Champions League voetbal af te dwingen

Champions League

29 mei 2017 16:24 - Eind juli begint het Europees avontuur van Club Brugge op zoek naar een tweede opeenvolgende Champions League-campagne. Al belooft het voor Blauw-Zwart een enorm pittige opdracht te worden om deel uit te maken van de groepsfase van het kampioenenbal.

Positief is alvast dat Club sowieso reekshoofd is in de derde voorronde. Daarvan zijn nu al 4 van de 5 mogelijke tegenstanders bekend. De enige onbekende factor komt uit Griekenland: AEK Athene, Panathinaikos en PAOK Saloniki strijden er nog om het felbegeerde Champions League-ticket.

In de vierde en laatste voorronde op weg naar het kampioenenbal is Club zo goed als zeker géén reekshoofd en wacht er bijgevolg een echte klepper. De mogelijke tegenstander komt in dat geval uit het volgende lijstje: Sevilla, Napoli, Liverpool, Ajax of Dinamo Kiev.

Mogelijke tegenstanders in derde voorronde

Steaua Boekarest
Young Boys Bern
Nice
Basaksehir
AEK Athene/Panathinaikos/PAOK Saloniki

Vermoedelijke tegenstanders in vierde voorronde

Sevilla
Napoli
Dynamo Kiev*
Ajax*
Liverpool

*moeten zich nog kwalificeren

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.