Preud’homme zet Anderlecht-voorzitter Vanden Stock op zijn plaats

Michel Preud'homme (Club Brugge - Anderlecht)

27 mei 2017 00:30 - Op de vierde speeldag van de voorbije Play-Offs bereikte Club Brugge zijn dieptepunt. Uitgerekend op bezoek bij aartsrivaal Anderlecht speelde Blauw-Zwart een makke partij die uiteindelijk in een 2 op 12 zou resulteren. 

Toen bij een 2-0 achterstand de plagende ‘Allez Michel, chante avec nous’-gezangen van de tribunes in het Astridpark rolden, reageerde Michel Preud’homme met een zuiders gebaar van minachting.

“Ik las dat Roger Vanden Stock mij weliswaar respecteert, maar vindt dat ik nooit trainer van Anderlecht kan zijn omwille van mijn gedrag langs de lijn. Roger is een fijn mens, ik kan het heel goed vinden met hem, maar hij moet niet denken dat iedereen trainer van Anderlecht wil zijn…”, sneert onze afscheidnemende coach in HLN naar de voorzitter van RSCA.

De ‘Allez Michel, chante avec nous’-gezangen raakten de Luikenaar echter nog het meest in de Ghelamco Arena. “Het ontgoochelde mij, ja. De fans van Standard hebben het ook een keer gezongen, nadat ze de bekerfinale wonnen. Maar het was slechts één salvo, en niet kwaadaardig bedoeld. Eigenlijk blijft maar één van mijn ex-clubs onvoorwaardelijk respect tonen: KV Mechelen. Wel, ik vergeet niets in het leven…”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.