Rotariu legt uit waarom hij zijn doelpunt uitbundig ging vieren met Preud’homme

Vanaken - Wesley - Engels - Rotariu - Vossen - Butelle - De Bock - Cools - Denswil - Vormer

02 mei 2017 06:53 - Dankzij zijn goeie prestatie tegen KV Oostende mocht Dorin Rotariu ook tegen Zulte Waregem van bij het begin opdraven. De 21-jarige Roemeen bedankte met een knap afstandsschot en bijgevolg de winnende treffer.

“Ik ben zeer blij dat we vandaag winnen”, opent onze vleugelspits op de officiële site. “Daarnaast is het voor mij zeer motiverend om vertrouwen te krijgen van de coach en van het ganse team. Ik weet dat ik hard moet werken om bij het team te horen, maar ik doe mijn uiterste best.”

Even voor het rustsignaal zorgde Rotariu met een knap doelpunt voor de 2-1. Zijn eerste goal in Brugse loondienst vierde hij in de armen van MPH. “Ik liep naar de coach om mijn goal met hem en de rest van het team te vieren. Als je een coach hebt met een persoonlijkheid én een palmares zoals Michel Preud’homme, en dit zowel als doelman en als coach nu, dan neem je zijn raad in dank aan.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.