‘Ryan kan naar Premier League verkassen’

Mathew Ryan (Club Brugge) (2)

09 mei 2017 13:15 - Mathew Ryan is aan zijn laatste weken bezig als huurling van KRC Genk. De Limburgers hebben immers geen aankoopoptie om de 25-jarige Australiër definitief binnen te halen. Na het seizoen zal de doelwachter met Valencia aan tafel zitten om zijn toekomst te bespreken. 

Als die in België blijkt te liggen, acht Geert De Vlieger de kans reëel dat Ryan opnieuw in Jan Breydel opduikt. Toch ziet het er niet meteen naar uit dat we moeten hopen op een terugkeer van onze gewezen publiekslieveling. Ryan gaf eerder immers al aan dat hij graag eerste doelman zou worden in de Primera Division of Premier League.

Mogelijk krijgt hij die kans bij Brighton & Hove Albion, dat zich tot vice-kampioen kroonde in The Championship. Brighton-coach Chris Hughton heeft Ryan naar verluidt bovenaan zijn verlanglijstje staan.

Mikkel Beck, de zaakwaarnemer van Ryan, bevestigt de interesse. “Maty doet het uitstekend in Genk en meerdere clubs beginnen interesse in hem te tonen. Maar we willen eerst weten welke intenties Valencia heeft. Hij wil niet terugkeren naar Spanje om op de bank te zitten. Als hij geen speelgaranties krijgt, bekijken we de verschillende opties”, aldus Beck tegenover SBS.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.