Scheidsrechter Club Brugge – Anderlecht bekendgemaakt

Blue Army tifo

08 mei 2017 17:42 - Op speeldag 8 staat Club Brugge voor dé match van het seizoen tegen Anderlecht. Als Blauw-Zwart de drie punten thuis weet te houden, zet het zijn aartsrivaal opnieuw onder druk. De bezoekers zullen wellicht niet ontevreden zijn met een gelijkspel, maar kunnen met de volle buit kampioen spelen in het hol van de leeuw.

Michel Preud’homme en de zijnen pakten 9 op 9 na goeie prestaties tegen KV Oostende (3-1), Zulte Waregem (2-1) en Sporting Charleroi (1-3). René Weiler & co zorgden voor 4 op 9 tegen Sporting Charleroi (0-1), AA Gent (0-0) en Zulte Waregem (2-0).

Zondagavond zal er hoe dan ook elektriciteit in de lucht hangen op Jan Breydel. De belangrijkste afwezige tussen de lijnen is tot dusver Adrien Trebel. Intussen raakte bekend wie deze absolute kraker in goede banen moet zien te leiden.

Sébastien Delferière, algemeen beschouwd als de beste scheidsrechter op de Belgische velden, mag zich nog eens onderscheiden in Play-Off 1. Hij wordt bijgestaan door Luc Wouters, Wim Smet, Yves De Neve, Stijn Hutsebaut en Dirk Gilon. Op donderdag 18 mei is het de beurt aan Christof Dierick tijdens KV Oostende – Club. Dat meldt het officiële Twitter-account van de Belgische scheidsrechters.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.