Serieuze tegenvaller voor Laurens De Bock

17 mei 2017 08:20 - Laurens De Bock liep in de met 3-1 gewonnen wedstrijd tegen KV Oostende een hersenschudding op na een fikse botsing. Onze 24-jarige linksachter ondervond daar heel wat hinder van, maar is intussen verlost van zijn hoofd- en nekpijn. Nu krijgt hij echter een nieuwe tegenvaller te verwerken.

Zo weet Het Nieuwsblad dat De Bock dit seizoen niet meer in actie zal kunnen komen. De verdediger heeft te veel last aan de adductoren. Ahmed Touba – die tegen Charleroi en Anderlecht de voorkeur kreeg op Dion Cools – blijft wellicht ook tegen KV Oostende en AA Gent in de basis staan.

Lior Refaelov haalde in extremis de selectie tegen RSCA, maar moest vrede nemen met een plaatsje op de tribune. Rafa traint intussen wel opnieuw voluit en lijkt verlost van zijn blessure aan de adductoren. Behoudens ongelukken maakt hij morgen deel uit van de selectie tegen KV Oostende. Benoît Poulain traint tot slot individueel.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.