Slecht nieuws voor Thomas Meunier

Thomas Meunier (Club Brugge)

08 mei 2017 06:00 - Thomas Meunier stond afgelopen zaterdag opnieuw in de basis bij PSG. Met een assist zorgde hij mee voor een ruime 5-0 zege tegen Bastia. De Parijzenaars naderen zo opnieuw tot op drie punten van koploper Monaco, dat wel nog één match tegoed heeft. De Franse landskampioen lijkt in de absolute eindstrijd echter niet langer te kunnen rekenen op onze gewezen rechtsachter.

Met nog twee speeldagen voor de boeg in de Ligue 1 moet PSG hopen dat Monaco nog een steek laat vallen. Daarin kan trainer Unai Emery hoogstwaarschijnlijk geen beroep meer doen op Meunier. De Rode Duivel sukkelt met problemen aan de voet en moet wellicht onder het mes.

“De dokters hebben een probleem met het kraakbeen in mijn voet vastgesteld. Ik heb ook last van slechte botgroei en veel pijn”, vertelt Meunier aan La Dernière Heure. Meunier zal daardoor ook de interlands tegen Tsjechië (05/06) en Estland (09/06) aan zich voorbij moeten laten gaan.

“Er zijn dit seizoen niet veel wedstrijden meer. We zijn mijn situatie aan het bespreken met de clubartsen. Ik wil niet vier maanden geblesseerd uitvallen, dus er moet op korte termijn een oplossing komen. Ik wil graag zoveel mogelijk spelen bij PSG, maar nu is het moeilijk om een goed ritme op te bouwen met een slechte voet.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.