SOS Joske: waar is Izquierdo?

José Izquierdo (Club Brugge - Kortrijk)

12 mei 2017 04:00 - Club Brugge bereidt zich momenteel volop voor op de match van de laatste kans tegen Anderlecht. In aanloop naar de clash van zondag was José Izquierdo een opvallende afwezige op de donderdagtraining.

Blauw-Zwart moét zondag winnen van RSCA om nog een kans te maken op de titel. Daarvoor rekent het onder meer op de flitsen van Izquierdo, die afgelopen match tegen Sporting Charleroi nog schitterde met een hattrick.

Het was dan ook even schrikken toen onze Colombiaanse flankaanvaller gisteren niet te bespeuren was op training. Nochtans weet zijn entourage niets over een blessure en volgens Het Nieuwsblad zou het om een kwaaltje of blessurepreventie gaan. Enkele weken geleden kampte onze Gouden Schoen nog met een kwetsuur aan de adductoren.

Als Joske vrijdag opnieuw niet kan meetrainen, moet Michel Preud’homme zich pas écht zorgen beginnen te maken. In de eerste Play-Off wedstrijden werd het immers meteen duidelijk dat Blauw-Zwart zonder zijn goudhaantje een stuk minder creatief voor de dag komt. Naast Izquierdo is er nog veel slechter blessurenieuws over Poulain.

UPDATE 11.05 uur: goed nieuws over Izquierdo!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.