Spontane sollicitatie op Jan Breydel: “Club Brugge zou mooie volgende stap zijn in mijn carrière”

Club-mascotte Bruges

08 mei 2017 15:31 - Michel Preud’homme is aan zijn laatste weken bezig als trainer van Club Brugge. Vanzelfsprekend rest nu de vraag wie onze succesvolle coach zal opvolgen. Felice Mazzu en Francky Dury werden al veelvuldig naar voren geschoven, maar er is nog een andere Belgische kandidaat.

Zo vertelt Peter Maes dat hij ‘geen neen’ zou zeggen tegen een avontuur in Jan Breydel. “Het zou zeker een interessante uitdaging zijn om Club te leiden in het tijdperk na Preud’homme. Het zou een mooie volgende stap zijn in mijn trainerscarrière, want wie wil er nu niet de trainer van een Belgische topclub worden?”, klinkt het in HLN.

De ex-trainer van onder meer KV Mechelen, Sporting Lokeren en KRC Genk voelt zich na de klap in de Luminus Arena klaar voor een nieuwe club. “Er lopen verschillende pistes, maar er is nog niks concreet.” Ook het buitenland behoort tot de mogelijkheden voor Maes. “Absoluut. Ik heb er lang over getwijfeld, maar ik heb nu toch een paar mensen aan het werk gezet om een mooie club voor mij te vinden in het buitenland. Mentaal ben ik daar op dit moment klaar voor.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.