‘Sterkhouder blijft mogelijk onverwacht toch nog een jaar bij Club’

Denswil - Claudemir - Engels

04 mei 2017 06:58 - Na het behalen van de titel wist Club Brugge op Thomas Meunier na al zijn sterkhouders aan boord te houden. Komende zomer lijkt dat niet te zullen lukken, want spelers als José Izquierdo, Stefano Denswil en Björn Engels kondigden al aan na het seizoen een volgende stap in hun carrière te willen zetten.

Engels is de voorbije weken echter op de bank beland. Na enkele mindere prestaties geeft Michel Preud’homme de voorkeur aan het duo Poulain – Denswil. Volgens Het Laatste Nieuws is de kans daardoor reëel dat Engels volgend seizoen alsnog bij Club Brugge blijft.

“Dat is ondertussen een mogelijkheid geworden. Eén waar Engels nooit echt rekening mee gehouden heeft, maar het zou zomaar kunnen dat hij straks nog een seizoen langer in Brugge moet gaan spelen”, schrijft de krant. “Uiteraard kennen ze in het buitenland zijn kwaliteiten en elke ietwat gestructureerde club kijkt verder dan het momentum, maar op dit moment is er geen ploeg die concrete interesse toont zoals vorige zomer. De grote vraag is of die er nog wel zal komen. Tenminste van een ploeg waar Engels ook zelf naartoe wil.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.