Teodorczyk is niet te temmen en viseert Brugse fans in familietribune

Club-fans fuck you

14 mei 2017 17:57 - Het laatste doelpunt van Łukasz Teodorczyk dateert van 12 maart 2017. Toen scoorde de 25-jarige Pool tijdens de 3-0 overwinning tegen Waasland-Beveren. De topschutter in de Jupiler Pro League staat dus al een tijdje droog en loopt er maar gefrustreerd bij.

Teodorczyk zit vanavond op de bank ten koste van Thelin. En dat zint de Pool allesbehalve. Zo gooide hij bij de aankomst van de spelersbus van Paars-Wit al meteen olie op het vuur door zijn middenvinger op te steken richting de Club-fans.

Daar liet de aanvaller van Anderlecht het echter niet bij. Zo trapte hij tijdens de opwarming bewust enkele ballen keihard in de familietribune van Blauw-Zwart. Wansmakelijk!

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.