TIP! Win deze voetbalschoenen van Bjorn Engels

TIP win deze voetbalschoenen van Bjorn Engels

03 mei 2017 17:53 - FCB Support – de olijke vriendengroep die bekend is van de sfeerfilmpjes van Club Brugge – had onlangs het genoegen om de voetbalschoenen van Bjorn Engels in ontvangst te nemen. Vrijgevig als ze zijn, willen ze dit paar wegschenken om zo een andere Club-fan blij te maken.

Heb jij interesse in deze gepersonaliseerde Nike Magista’s? Maak dan een filmpje van jouw coolste voetbaltrick. Opgelet: er zijn extra punten voor originaliteit en humor.

Stuur je video vervolgens door naar info@fcb.support en wie weet krijg jij op 21 mei – op de dag van de laatste match tegen AA Gent – deze unieke voetbalschoenen van Engels. In onderstaand filmpje nog wat extra uitleg.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.