Toekomstige club Ryan nu al bekend? “Valencia dringt erop aan”

Mathew Ryan met Club-sjaal

29 mei 2017 17:00 - Mathew Ryan moet komende woensdag met KRC Genk aan de bak in de Play-Off finale tegen KV Oostende. De Limburgers willen onze gewezen publiekslieveling ook komend seizoen graag in de Luminus Arena aan het werk zien, maar hebben geen aankoopoptie. Intussen zou Ryan echter duidelijkheid gekregen hebben over zijn toekomst.

Club Brugge, Anderlecht, AA Gent en KRC Genk… Allen ondernamen ze tijdens de voorbije wintermercato pogingen om de 25-jarige Australiër terug naar België te halen. In extremis slaagde Racing Genk in zijn opzet en aan het einde van de rit werd Ryan zelfs samen met Lovre Kalinic en Frank Boeckx genomineerd als Doelman van het Jaar.

Komende weken staat er voor Ryan een gesprek met het bestuur van Valencia op het programma, maar volgens Radio Esport heeft de Spaanse club nu al aan Maty laten weten dat hij volgend seizoen volop zijn kans zal krijgen in de Primera Division. Valencia zou erop aandringen dat eerste doelman Diego Alves – die volgende maand 32 wordt – een stap opzij zet. In dat geval kan Ryan de concurrentie aangaan met Jaume Domènech.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , ,

Comments are closed.