Touba binnenkort al voor het eerst A-international?

Ahmed Touba (Club Brugge - Anderlecht)

25 mei 2017 02:36 - Het gaat de laatste tijd erg snel voor Ahmed Touba. De jonge verdediger maakte tijdens Play-Off 1 zijn grote debuut in de hoofdmacht van Club Brugge en verscheen zelfs drie keer aan de aftrap. Eerder deze week verlengde Touba zijn contract tot 2021 en straks is hij mogelijk al international.

Touba beschikt naast de Belgische, ook over de Franse én de Algerijnse nationaliteit. En het is Algerije dat aan onze linksachter denkt. Bondscoach Lucas Alcaraz speurt dezer dagen naar een vleugelverdediger die op links uit de voeten kan en Touba zou aan het gezochte profiel beantwoorden.

Het is niet duidelijk of de nog steeds maar 19-jarige Touba het ziet zitten om voor Algerije uit te komen. Tot dusver speelde hij namelijk voor de Belgische jeugdploegen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.