Vandenbempt maakt onbeschofte Teodorczyk met de grond gelijk

Peter Vandenbempt (analist) (3)

15 mei 2017 10:53 - Łukasz Teodorczyk moest zondagavond op de bank plaatsnemen op Jan Breydel ten koste van Isaac Kiese Thelin. En dat zinde de 25-jarige Pool allesbehalve. Zo zwaaide hij lustig met zijn middelvinger richting de Club-fans en trapte hij tijdens de opwarming zelfs bewust ballen in de Brugse familietribune.

“Het gedrag van Teodorczyk in Brugge en eerder ook al is een smet op het imago van een fiere club zoals Anderlecht”, oordeelt Peter Vandenbempt bij Sporza. “Als je als bestuur vragen hebt bij de houding van Hein Vanhaezebrouck langs de lijn en daarom twijfelt of hij wel trainer van Anderlecht kan worden, wat moet je dan met Teodorczyk?”

“Die doet blijkbaar niet anders dan in het openbaar zijn middelvinger opsteken. Gisteren tijdens de opwarming trapte hij met opzet ballen in de richting van supporters van Club Brugge, met gebaren erbij, omdat die hem geprovoceerd zouden hebben. Niemand heeft vat op wat hij doet. En ik kan me niet voorstellen dat ze dat bij Anderlecht appreciëren.” Vandenbempt was overigens ook niet mals voor de vreemde acties van René Weiler.

Volgens HLN kan het ontoelaatbare gedrag van Teodorczyk hem zelfs een transfer kosten. “Tijd om te herbronnen. Want de foto’s van die opgestoken middelvinger zullen ook Engeland bereiken. Maar los van zijn eventuele transfer: elementaire beleefdheid etaleren zou hem op weg kunnen zetten naar meer innerlijke rust”, schrijft de krant.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.