Vandenbempt over uit zijn rol gevallen Weiler: “Als MPH dat gedaan had, dan werd hij vandaag gekielhaald”

Peter Vandenbempt (analist)

15 mei 2017 10:27 - René Weiler kwam tijdens de reguliere competitie zelden in opspraak, maar in de Play-Offs is de Zwitserse coach van Anderlecht geregeld het noorden kwijt. Zo ook zondagavond op Jan Breydel. Dat zag ook Peter Vandenbempt.

“Het hypernerveuze gedrag van Weiler is een ander verhaal dan dat van Teodorczyk”, opent de analist bij Sporza. “Dat is alleen maar te verklaren door de enorme druk. Hij heeft zich een heel seizoen met klasse gedragen, maar in deze Play-Offs ging hij almaar meer tekeer langs de lijn. Gisteren voor de match was zijn reactie op dat incident met die sproeiers zwaar overtrokken. De manier waarop hij tekeerging tegen die medewerker van Club, met dat vingertje en wat duwen erbij. Vreemd.”

Het opmerkelijke gedrag van Weiler zette zich tijdens de match gewoon voort… “Tijdens de wedstrijd trapte hij dan onsportief een bal op het veld. Dat is ook niet netjes. Als Michel Preud’homme dat gedaan had, dan werd hij vandaag gekielhaald. Weiler is een beetje uit zijn rol gevallen. Die gigantische druk is ook nieuw voor hem. Het wordt tijd dat het voorbij is.” Vandenbempt was overigens nog véél strenger voor de onbeschofte acties van Teodorczyk.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.