Verheyen zet Bruggeling met beide voeten op de grond: “Niet goed genoeg”

Gert Verheyen (analist)

30 mei 2017 14:45 - Club Brugge houdt tijdens de zomermercato rekening met een vertrek van heel wat cruciale pionnen. Zo ook Bjorn Engels, al speelde de centrale verdediger van Blauw-Zwart een seizoen met ups en downs. Club-icoon Gert Verheyen is streng voor de man die droomt van een transfer.

In Sport/Voetbalmagazine geeft Verheyen zijn analyse van voetbalseizoen 2016-2017. Daarbij maakt hij duidelijk dat hij meer had verwacht van Engels, in het kampioenenjaar nog één van de absolute uitblinkers. “Zoals Engels dit jaar gespeeld heeft, vond ik dat zelfs voor Club Brugge niet goed genoeg. Dan moet je niet te hard roepen waar je liefst naartoe wil”, klinkt het klaar en duidelijk.

Engels kreeg na het binnenhalen van de titel de belofte dat hij deze zomer mag vertrekken, maar de interesse in hem lijkt enigszins gekoeld. Desondanks liet Vincent Mannaert eerder al verstaan dat de kans groot is dat Engels toch andere oorden opzoekt. De Premier League geniet zijn voorkeur, vooral zijn favoriete ploeg Arsenal ziet hij wel zitten. Al is het nog maar de vraag of de ploeg van Arsène Wenger na een minder seizoen van Engels nog wil doordrukken voor de Bruggeling.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.