(VIDEO) – Balotelli wil Meunier belachelijk maken, maar stormram Matuidi schiet de ex-Bruggeling te hulp

(VIDEO) - Balotelli wil Meunier belachelijk maken, maar Matuidi schiet de ex-Bruggeling te hulp

03 mei 2017 05:47 - AS Monaco lijkt in Frankrijk op weg naar de titel. Het heeft immers nog een inhaalwedstrijd tegoed en nu al drie punten meer dan PSG. Door een 3-1 verlies bij Nice lieten Thomas Meunier & co het na om de aansluiting te maken met de koploper.

Mario Balotelli had er zondagavond nog eens zin in. De 26-jarige Italiaan pakte uit met een knap doelpunt en probeerde daarnaast om de show te stelen in de Allianz Riviera. Meunier moest het kind van de rekening worden, maar dat was zonder Blaise Matuidi gerekend. Onderstaand de beelden.

De goal van Balotelli

Balotelli daagt Meunier uit

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , ,

Comments are closed.