(VIDEO) – Club-supporters lachen zich dood met Anderlecht-fans: “Poging tot tifo”

(VIDEO) - Club-fans lachen zich dood met Anderlecht-fans Poging tot tifo

07 mei 2017 18:41 - Anderlecht ontvangt zondagavond Zulte Waregem in het Constant Vanden Stockstadion. Aangezien de voorsprong van Paars-Wit op Club Brugge voor aanvang van de match nog maar één puntje bedroeg, besloot RSCA om een tifo te organiseren tegen Essevee

In Jan Breydel zijn de Club-fans wel wat gewoon door de magistrale tifo’s van Blue Army. In het Astridpark deden ze een poging, maar hun tifo – die beperkt bleef tot wat magere A4 blaadjes – viel in de verste verte niet te vergelijken met de prachtige exemplaren van Blauw-Zwart. Twitter schiet dan ook met scherp.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.