(VIDEO) – De Flag Day anders bekeken: FCB Support on tour

Blue Army Flag Day 1 (Club Brugge - Zulte Waregem)

05 mei 2017 15:15 - Club Brugge won afgelopen maandag met 2-1 van Zulte Waregem. De vroege tegengoal van Timothy Derijck werd door Hans Vanaken en Dorin Rotariu omgebogen in een verdiende driepunter. 

Naar goede gewoonte was FCB Support van de partij en mocht een sfeerverslag – zeker tijdens de vlaggenactie van Blue Army – niet ontbreken. In onderstaand filmpje ontdek je onder meer een ‘special guest’, de reactie van het Brugse publiek op de niet-gefloten strafschop op Vanaken én een ‘geheim’ van Thijs… Veel kijkplezier!

Sfeerverslag Club – Zulte

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.