(VIDEO) – De Ideale Wereld lacht met Club Brugge

(VIDEO) - De Ideale Wereld lacht met Club Brugge

22 mei 2017 15:30 - Club Brugge heeft voetbalseizoen 2016-2017 met een tweede plaats en dus een positieve noot afgesloten. Blauw-Zwart moest de landstitel echter aan aartsrivaal Anderlecht laten. Een gebeurtenis die De Ideale Wereld niet zonder humor voorbij wilde laten gaan.

“Nu de spelers van RSC Anderlecht intussen wel al wakker zullen zijn: proficiat, verse landskampioen! Maar waar winnaars zijn, zijn ook verliezers. Al blijven die niettemin vrolijk”, klinkt het op de Facebookpagina van het satirische actualiteitsmagazine. Onderstaand de beelden.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.

,

Comments are closed.