(VIDEO) – Deze Anderlecht-fan gaat viraal door wel erg opmerkelijke analyse van match tegen Club

(VIDEO) - Deze Anderlecht-fan gaat viraal door wel erg opmerkelijke analyse van match tegen Club

18 mei 2017 16:00 - Afgelopen weekend deelden Club Brugge en Anderlecht de punten in een beladen topper. Een uitslag waar ze vooral in Brussel blij mee waren, aangezien hun ploeg zo 4 punten voorsprong behield op Blauw-Zwart. 

René Weiler en zijn spelers maakten er geen geheim van: Anderlecht tekende vooraf voor een punt op Jan Breydel. En dat zagen we ook duidelijk terug in het verdedigende spel van Paars-Wit, dat de bal nadrukkelijk aan de thuisploeg liet.

Met de snelheid van Frank Acheampong trachtten de bezoekers vanuit de omschakeling Ethan Horvath te bedreigen. Maar dat had blijkbaar niet iedereen zo begrepen…

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.