(VIDEO) – Herbeleef de indrukwekkende 23ste minuut tijdens Charleroi – Club

(VIDEO) - Herbeleef de indrukwekkende 23ste minuut tijdens Charleroi - Club

09 mei 2017 13:45 - Het is intussen al 9 jaar geleden, maar de supporters van Club Brugge eren François Sterchele nog altijd elke match. Op bezoek bij Charleroi, waar Swa tussen 2005 en 2006 vertoefde, was de 23ste minuut een echt kippenvelmoment.

Afgelopen vrijdag op Mambourg was het resultaat of de rivaliteit 60 seconden even heel ver weg. Beide supportersclans maakten er een indrukwekkend eerbetoon van. Onderstaand de beelden. You’ll Never Walk Alone FS!

Charleroi- en Club-fans eren Sterchele

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.