(VIDEO) – Hilarische vooruitblik op Club – Anderlecht: het WK blokfluit met Dendoncker & een dronken Engels

Hilarische vooruitblik op Club - Anderlecht

14 mei 2017 10:56 - Er is deze week al heel wat gezegd en geschreven over dé match van het jaar tussen Club Brugge en Anderlecht. PlaySports gooit het vandaag over een andere boeg en pakt uit met een ludiek filmpje.

Het haar van Ruud Vormer, het WK blokfluit met Leander Dendoncker, quizzen met Anthony Limbombe, een dronken Bjorn Engels, toiletproblemen bij Youri Tielemans en feesten met Frank Boeckx… Het passeert allemaal de revue. Onderstaand de grappige beelden.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.