(VIDEO) – Horvath voorkomt paars-wit titelfeest op Jan Breydel

Horvath stopt penalty Tielemans

14 mei 2017 19:55 - Club Brugge is er niet in geslaagd om de drie punten thuis te houden tegen aartsrivaal Anderlecht. Hanni en Vormer zorgden elk met een vrijschop voor de 1-1 eindstand. De titel lijkt Anderlecht zo niet meer te kunnen ontglippen met nog slechts twee speeldagen voor de boeg.

Blauw-Zwart was baas in eigen huis en speelde constant op de helft van de tegenstander, terwijl Paars-Wit zich 90 minuten lang beperkte tot countervoetbal met de snelheid van Frank Acheampong.

Na 65 minuten kregen de bezoekers een penalty na een tackle van Bjorn Engels op Frank Acheampong. Youri Tielemans ging achter de bal staan, maar Ethan Horvath stopte de elfmeter. De jonge Amerikaan verhinderde zo een Paars-Wit titelfeest op Jan Breydel. Onderstaand de beelden.

Horvath stopt penalty Tielemans

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.