(VIDEO) – Strafste supporter Club Brugge komt uit “Anderlecht-gebied”

FCB Tifo (Club Brugge - Anderlecht)

01 mei 2017 15:02 - Club Brugge viert dit jaar zijn 125ste verjaardag en ging om die reden samen met Radio 2 op zoek naar de “strafste supporter”. Opmerkelijk: de winnaar komt uit de Vlaamse rand rond Brussel, waar heel wat Anderlecht-supporters wonen.

Na een heuse zoektocht keken Beau Depinois en Nico Vanhaelen elkaar in de ogen tijdens de finale van de voetbalquiz gepresenteerd door Ben Crabbé en acteur Rik “Jay Vleugels” Verheye.

Onderstaand kan je luisteren naar de vragen die het duo voorgeschoteld kreeg. Uiteindelijk trok Nico – de eigenaar van FCB Tube – aan het langste eind. Hij mag samen met een vriend(in) een jaar lang gratis naar alle matchen van Blauw-Zwart. Daarnaast mag Nico mee op een Europese verplaatsing, waar hij in hetzelfde hotel als de spelers zal verblijven.

Nico is afkomstig uit Sint-Genesius-Rode, waardoor 90 procent van zijn vrienden voor onze aartsrivaal Anderlecht supportert. De winnaar van de quiz heeft echter meer dan bewezen dat hij Blauw-Zwart bloed door zijn aderen heeft stromen. Een dikke proficiat vanwege BlauwZwartFans!

Herbeluister de finale

Beelden van de finale

Rik Verheye dolt erop los

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.